top of page
hullam.jpg
hullam.jpg

HULLÁMMASSZÁZS

Csúcskategóriás nyirokmasszázs terápia

Alkalmazási területek

zsírbontás/méretcsökkenés
cellulit csökkentés
salaktalanítás/nyirokmasszázs
lábfájdalmak/lábdagadás kezelése
mélyvénás trombózis megelőzése
más alakformáló kezelések eredményeinek, hatékonyságának növelése


Esztétikai és általános alkalmazások

 

Az alábbiakban felsorolt területeken alkalmazható csúcskategóriás terápiánk:
Salaktalanítás, narancsbőrkezelés, karcsúsítás, zsíroldás, nyirok- és vérkeringés fokozása, relaxáció és stresszoldás, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, gyenge fizikai kondíciók javítása, izomláz, gyulladás, sebgyógyulás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása, más testkezelő módszerekkel együtt alkalmazva az eredmények jelentős növekedése várható.

Egészségügyi és terápiás alkalmazások


Nyiroködéma, akut ödéma, krónikus vénás elégtelenség, mélyvénás trombózis megelőzése, bénulással járó állapotok, görcshajlam-csökkentés, cukorbetegség, érelmeszesedés, törés, amputáció, műtét utáni állapot, gerincsérülés, visszértágulat, isiász, ficam, rándulás.

Fontos! A berendezések gyógyító és terápiás célra történő alkalmazása kizárólag megfelelő szakmai képzettséggel rendelkező terapeuták és orvosok számára megengedett.

Működési elv


A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek. Esztétikai oldalról ez a szervezet salakanyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit.problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó, és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

Innovatív nyomásterápia nyirokmasszázzsal


A Doctor Life nyirokmasszázs berendezések gyártója, a Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket. Mára szakterületének vezető gyártójává vált. A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer által irányított, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes, pozitív hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

Doctor Life DL1200H hullámmasszázs gép pressure program

A Doctor Life DL1200H kezelőegységei 12 kamrásak az eredmények maximalizálása érdekében. A láb és kar kezelőegységeken kívül létezik egy speciális, a lábfejtől a mell alatti területig terjedő teljes kompressziós ruha, amely egyedülálló kezelési lehetőségeket biztosít. A DL1200H berendezés nyolcféle gyári programmal rendelkezik, a legváltozatosabb alkalmazásokhoz. A beépített programokon kívül számtalan kézi beállításra van lehetőség.

* A kezelések utáni eredmény esetenként eltérő  lehet!

bottom of page