top of page
LPG_szolg.jpg
kezeles_LPG.jpg

LPG TESTKEZELÉS

lpg narancsbor.jpg
LPG_celzott_zsirbontas.jpg
LPG_levezetes.jpg
Célzott zsírbontó kezelés

Az LPG technológia – az egyedi motorizált görgős vákumos eljárással – lehetővé teszi a lokális zsír gyors kezelését. A zsírsejteket glicerinre és zsírsavra bontja, így karcsúsító hatást végez. Ez a kezelés hatékony lehet has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein. A kezelés hatására a kezelt területen keresztmetszeti csökkenés mutatkozik. ​

Cellulit (narancsbőr) kezelés – stria
 A cellulit a mai kor esztétikai népbetegsége. Kialakulásának oka lehet a mozgáshiány, az elhízás, illetve a hormonális problémák (fogamzásgátló tabletták, hormon kezelt élelmiszerek). A nők lazább kötőszövettel rendelkeznek, ezért náluk gyakrabban alakul ki a cellulit. Mivel a nyirokrendszernek nincs olyan motorja, mint a keringésnek a szív, a nyirokkeringés helyreállításának egyetlen módszere létezik, a nyirokmasszázs. A masszázs a salakanyagokat és a vizet kimasszírozza
a cellákból, melyek aztán a nyirokkeringésen keresztül kiürülnek a szervezetből. A kezelés alatt csökken, illetve megszűnik a cellulit, de mellette keresztmetszeti fogyás is tapasztalható, feszesebbé válik a bőrfelszín, elsimulnak a ráncok. Ezzel a módszerrel a striás csíkokat is halványítani tudjuk.
Feszesítő kezelés – levezetés
Az LPG technológiával a fibroblasztok működését – ezek a kollagén és az elasztin termelésért felelősek – is tudjuk serkenteni. Nagyon jó eredménnyel alkalmazható szüléstől, illetve nagy súlyingadozástól megereszkedett kötőszövet esetén is.
Nyirokmasszázs
Manapság rengeteg méreganyag rakódik le a szervezetünkbe, ami megterheli az immunrendszerünket, és ezáltal könnyebben megbetegszünk. A nyirokmasszázs, ezeknek a salakanyagoknak a kiürítésében segít. A nyirokmasszázs elsősorban a végtagok limfödémájának kezelésében használatos. Javítja a vér végtagokhoz való áramlását. Az erős immunrendszer fontos alap pillére a jó nyirokkeringés és a nyirokcsomók helyes működése. A nyirokmasszázs hatására a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése.
* A kezelések utáni eredmény esetenként eltérő  lehet!
bottom of page