top of page
ez a jo.jpg

RÓLUNK

Kedves szépülni-, fiatalodni-, fogyni vágyók!


Várunk szeretettel benneteket Dunakeszin a vadonatúj  Szalonomba, ahol exkluzív környezetben, kényelmes parkolási lehetőséggel karcsúsodhattok a legmodernebb eljárásokkal! Az alakformáló kezeléseinket mindazoknak ajánlom, akik szeretnének megszabadulni fájdalom-mentesen, egyszerűen és gyorsan a nemkívánatos zsír párnáktól vagy cellulittól, karcsúsodni, fogyni szeretnének és fiatalosabb, üdébb bőrre vágynak! Az alakformáló kezelések rendkívül széles skáláját találod meg majd nálunk. Nem kell a belvárosba menned ha a legmodernebb eljárásokat keresed!

📲+36705276447


Kipróbálhatod az LPG vákuum technológia egyedülálló alakformáló és masszázs élményét az országban egyedül szalonunkban megtalálható LPG ENDERMOLAB gépével, mely az arckezelésekben és a ráncok kisimításában, liftingben verhetetlen és ugyanakkor rendkívüli kellemes élményt ad számodra.


Választhatod a piacon található legújabb rádiófrekvenciás zsírbontó kezelést ha makacsabb zsírpárnáktól szeretnél megszabadulni illetve botox hatású azonnali látványt nyújtó arc kezelésre vágysz.


A hideg-meleg  Wiener fásli eljárásunk egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési eljárás arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körfogatából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. Az eljárást nagy sikerrel végzik Európa-szerte.
Hullámmasszázsunk pedig tökéletes kiegészítője a fentebb felsorolt kezeléseknek, ugyanis salaktalanító, cellulit csökkentő és nyirokkeringést vérkeringést fokozó hatása köztudott.


Várlak szeretettel, látogass el hozzánk és tartozz te is elégedett  vendégeink közé!

bottom of page